PF 2016

Vážení rodiče a kamarádi!
  Tento rok se již žádný trénink nekoná. Děkujeme Vám za Vaši přízeň, za chuť zdokonalovat Vaše karate a budeme se na Vás zase těšit v roce 2016 - od úterý 5. ledna.

  Tým trenérů KKV

Mezinárodní seminář s prezidentem World Oshukai Dento Okinawa Shorin-Ryu Karate Do & Kobudo Federation

Kenyu Chinen

V pátek 20. listopadu do ČR přicestoval okinawský velmistr hanshi Kenyu Chinen (9. DAN). 21. - 22. listopadu pak pod jeho vedením probíhal v Havlíčkově Brodě mezinárodní seminář, kterého se účastnili hosté ze Slovenska, Polska, Francie, Okinawy, Rakouska, Německa a Maďarska.

:: fotogalerie ::

Gasshuku ČFOKK Havlíčkův Brod - září 2015

Ve dnech 26. - 28. září se v Havlíčkově Brodě konal třídenní seminář okinawského karate a kobudo. Seminář vedl Jan Kopecký (předseda ČFOKK, 5.dan Okinawa Shorin-ryu karate, 3.dan Okinawa Kobudo).

Značná část semináře byla věnována kumite, procvičily se kata Pinan-Godan a Itosu-Passai. V kobudo se procvičila všechna bo-hojo-undo a kata Sakugawa no Kon a Chikin Bo. Došlo i na trénink se sai a jo.

:: viz - Semináře ::

SHIN-GI-TAI Open 2015 - Otevřený turnaj všech stylů Karate a Kobudo

17. října Česká Federace Okinawa Karate a Kobudo pořádala v Havlíčkově Brodě otevřený turnaj v karate a kobudo SHIN-GI-TAI Open. Hlavní trenér oddílu a instruktor ČFOKK Petr Svoboda byl na turnaji hlavním rozhodčím.

Závodníci našeho oddílu obsadili opět pozice oceněné zlatými, stříbrnými a bronzovými medailemi. Poděkování patří reprezentujícím: Zuzaně Bumbálkové, Vilému Pechovi (hostující z tradičního shotokanu Evy Aligerové), Janu Kaválkovi, Šimonu Marušovi, Matěji Vintrovi, kteří se umístili na medailových pozicích, dokonce i v kobudo, které cvičí jen krátce. Díky patří i rozhodčímu Tomáši Helarovi.

:: fotogalerie ::

Vítejte zpět po prázdninách - změna tréninkových časů

Tréninky začneme od ÚT 15.září. Ve středu trénink NENÍ - JE VE ČTVRTEK!

Tréninky jsou zatím společné od 15:30 - 17:00.

Podle stavu jednotlivých skupin se po jednom měsíci rozhodneme, zda se rozdělíme na 2 skupiny, anebo nerozdělíme.

16.6.2015 - Zkoušky STV kyu

V úterý 16.června proběhnou od 16h v dojo Hannah v Jihlavě zkoušky na žákovské stupně okinawského shorin-ryu karate. Buďte na místě raději již v 15:30. Poplatek za zkoušku se řídí ekonomickou směrnicí České Federace Okinawa Shorin-ryu Karate a Kobudo. Pro žluté pásy je to 200,- Kč, pro oranžové 300,- Kč.

Účastníci zkoušky budou mít čisté gi (kimono) a řádně zaplacené příspěvky na rok 2014-15! Zkoušky povede renshi Jan Kopecký (5.dan shorin-ryu).

Výsledky Světového poháru v Polsku

Světový pohár je za námi a tým Oshukai ČR nedopadl vůbec špatně. V individuálních disciplínách jsme získali 4 zlaté medaile, 2 stříbrné a 3 bronzové. V týmových soutěžích jsme 2x zlatí a 1x bronzoví.

:: archiv videa z MS v Polsku::

:: galerie::

16. - 17.5.2015 - Mezinárodní seminář a světový šampionát WOF - Warszawa 2015

Do zahájení Světového poháru Okinawa shorin-ryu karate & Okinawa kobudo v Polsku zbývá již jen několil dní. Zítra dopoledne odjíždíme do Varšavy! Ve čtvrtek a neděli proběhne mezinárodní seminář, soutěž se bude konat v pátek a sobotu. Takže držte pěsti našim borcům!

Dubnový kombinovaný seminář okinawa-shorin-ryu a okinawa-kobudo Havlíčkově Brodě!

18. - 19. dubna proběhne v Havlíčkově Brodě seminář okinawského shorin-ryu a kobudo. Podrobnější rozpis naleznete v přiložených propozicích. Na semináři je možné skládat i zkoušky do 1.kyu.

:: propozice ::

Lednový seminář okinawského karate

V sobotu 24. ledna se v Havlíčkově Brodě uskutečnil meeting a seminář instruktorů a trenérů ČFOKK. Cvičení bylo zaměřeno na Kihon Waza Dai San, Shuyo Waza Kumite a Kushanku Dai. Součástí meetingu bylo i krátké školení rozhodčích.


aktuálnější příspěvky                                   starší příspěvky

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2015  Svoboda Petr    aktualizováno 14.06.2016

Stránky jsou optimalizovány pro IE ( 1024 x 768). Používáte