Archiv událostí roku 2005

Svaz karate JKA kraje Vysočina

Koncem roku 2005 byl založen krajský Svaz karate JKA kraje Vysočina. Úkolem svazu pro následující rok je především spolupráce se svazem Jihomoravským, a to jak JKA tak WKF (sportovní karate). Stránky svazu budou v brzké době zprovozněny na URL http://karate.kr-vysocina.cz. Budeme Vás informovat.

Krajský pohár seniorů a Krajský přebor mládeže v Brně

3.12.2005 - po začlenění oddílu do JmSKe jsme přijeli závodit ve sportovním karate do Brna. Oddíl reprezentovala pouze děvčata - Gábina a Jana. Nakonec Jana vybojovala 3.místo v disciplíně kata juniorek.

:: fotogalerie ::

JKA už i v Brně

Od 12. do 13. listopadu se v Brně konal výukový seminář vedený instruktory JKA - Ing. Karlem Strnadem (6.DAN JKA), Janem Steklým (3.DAN JKA) a Ing. Jaroslavem Podhorným (3.DAN JKA). Trénovalo se 6 hodin (!) v sobotu a 3 hodiny v neděli. Na programu byl celý základní koncept karate - techniky kihon-waza, kata i kumite v pojetí JKA.

Seminář v Jaroměři

Po roční pauzičce jsme vyrazili do Jaroměře na seminář mezinárodního instruktora karate JKA, Jana Steklého. Přijeli jsme jen na sobotní třítréninkový "maratónek" a měli jsme z toho příjemný pocit. Marek složil úspěšně zkoušky na 9.kyu a my ostatní jsme se "alespoň" pořádně zapotili.

:: Fotografie ::

Yetti Vysočiny 2005, Řásná

9. - 11. září proběhl nultý ročník prestižního závodu "Yetti Vysočiny". Na závodníky čekal nelehký víkend v podobě 20km "pohodové" trasy na kole s povinnou zastávkou na občerstvovacích stanicích. Po obědě již slabá polovina účastníků absolvovala plavání na 1400 metrů (volný styl) a poté běh 6 km. Kdo přežil, musel urazit dalších 40 km na kole, aby se dostal do vytouženého cíle. Připravili jsme pro Vás exkluzivní rozhovor s favorizovaným účastníkem závodu Jardou C.

:: Fotografie ::    :: Rozhovor s Jardou C. ::

Gasshuku 2005, Prachatice

V termínu 10.-13. srpna jsme se i přes drobný handicap zůčastnili Gasshuku 2005 v Prachaticích. Tréninky pod vedením špiček JKA (Hideo Ochi - 8.DAN JKA, Koichi Sugimura - 7.DAN JKA a Shinji Akita - 5.DAN) byly nezapomenutelné a kvalitní.

:: Fotografie ::

Seminář JKA v Jihlavě

V neděli 26.6. se konal v Jihlavě na hale TJ SK Jihlava seminář, který vedl mezinárodní instruktor Jan Steklý (3.DAN). První půlka semináře byla zaměřena na kata Heian 4-5 a Tekki-Shodan. Druhou část jsme věnovali řízeným formám kumite.

Foto ze semináře

Letní tréninky

V letních měsících bude trénink v ÚT a ČT od 18:00 na hřišti za ZŠ Seifertova.

Změna tréninkových časů od září 2005

O září 2005 bude změněn čas středečního tréninku. Namísto v 19:00 budeme začínat v 16:00, aby byl trénink dostupný i menším dětem. Změna je přislíbena ředitelem školy ZŠ T.G.M. Definitivní potvrzení lze očekávat až začátkem září.

Červenec

1-2 víkendy : Tvorba videokazety Kata-Bunkai a Kata-Oyo. Pouze pro vnitřní potřebu klubu KKV.

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2005  Svoboda Petr    aktualizováno 7.12.2005

Stránky jsou optimalizovány pro rozlišení 1024 x 768 pixelů