Kroužek karate na ZŠ ve Větrném Jeníkově

Od října 2009 mají děti ZŠ Větrný Jeníkov možnost navštěvovat kroužek karate. Nejedná se o tradiční trénink karate, ale o zájmový kroužek s prvky tohoto bojového umění. Na tréninku je dost prostoru pro hry a pro naše nejmenší děti.

:: fotogalerie ::
:: ZŠ Větrný Jeníkov ::

Soustředění v Rumburku

Sensei Jan Steklý

Od 8. do 15. srpna měli žáci Jana Steklého (4.dan JKA) možnost trénovat třikrát denně na soustředění v Rumburku. Letos bylo zaměřeno více na kumite, což členové našeho oddílu rozhodně přivítali. Na závěr soustředění opět došlo na lámání chleba a na zkoušky k získání vyšších technických stupňů. Naši členové v nich uspěli.

:: fotogalerie ::

Cimrman Cup 2009   

V poslední den sezóny 2008-2009 proběhl na půdě ZŠ T.G.M. oddílový turnaj Cimrman Cup. Ten je určen především našim nejmenším členům, aby si vyzkoušeli účast na závodech a poměřili své schopnosti s ostatními.
Touto soutěží sezóna končí a pokračuje do poloviny září operativními letními tréninky.

:: fotogalerie ::

Seminář JKA s Janem Steklým ve Větrném Jeníkově

30. a 31. května opět přivítal do regionu náš trenér a sensei Jan Steklý. Naplněn zkušenostmi z pobytu v Japonsku nám předával své umění a my se snažili něco přiučit.

:: fotogalerie ::

Cyklus seminářů s Janem Steklým

Větrný Jeníkov, 30. - 31.5.2009 
Nové Město nad Metují, 13. - 14.6.2009
Brno, 20. - 21.6.2009   
FOTOGALERIE - Větrný Jeníkov 3/2009

Seminář SKIF - Hirokazu Kanazawa, Manabu Murakami

Kancho Hirokazu Kanazawa

Zástupci SKIF v ČR zvou na pětidenní seminář, který povede kancho Hirokazu Kanzawa (10.dan SKIF) a sensei Manabu Murakami (6.dan SKIF). Seminář proběhne ve Strakonicích 29.7 - 2.8.2009.

Jan Steklý: Z Japonska do Brna

Sensei Jan Steklý

Náš sensei a mezinárodní instruktor Jan Steklý se s námi podělil o své čerstvé zážitky ze Země vycházejícího slunce. Tréninkový seminář se uskutečnil v Brně 25. - 26. dubna. Všichni vyznavači Shotokan karate si přišli na své a účasti nelitovali.

Seminář JKA ve Větrném Jeníkově - Jan Steklý (3.dan)

21. a 22. března se uskutečnil další seminář s naším trenérem, senseiem Janem Steklým z Děčína. Na půdě Vysočiny v tělocvičně ZŠ ve Větrném Jeníkově se sjeli karatisté z Brna, Prahy i Kroměříže a dalších měst.

:: fotogalerie ::

Shihan Hideo Ochi v Praze

Shihan Hideo Ochi

Po roce do ČR opět zavítal shihan Hideo Ochi (8.dan) z Německa. Tréninky pod jeho vedením patří k těm nejkvalitnějším a v hale je vždy dostatek tepla, zvláště po tréninku. V sobotu odpoledne se vždy koná prestižní turnaj Gichin Cup a též zkoušky STV na stupně dan.
Datum akce: 21. - 22. února.2009

:: fotogalerie z roku 2008 ::

Mimořádný trénink s Janem Steklým a propozice na seminář v Litoměřicích

Sensei Jan Steklý

18. února zavítal na náš středeční trénink Jan Steklý (3. dan JKA). Kdo si nenechal tuto příležitost ujít, určitě nelitoval.
Již za měsíc zavítá sensei Steklý do Větrného Jeníkova a týden poté pak bude možnost navštívit seminář v Litoměřicích.

3. Zimní seminář kobudo (Slovensko)

Seminář pod vedením Igora Vakoše, Andreje Považana se konal 21. února v Bratislavě.:


Citát

„Karate je bojové umění, jehož konečným výsledkem není hledání vítězství, ale práce vedoucí k dokonalosti charakteru na základě hromadění zkušeností z tréninku.“

H. Kanazawa

aktuálnější příspěvky                                   starší příspěvky

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2004  Svoboda Petr    aktualizováno 06.02.2012

Stránky jsou optimalizovány pro IE ( 1024 x 768).