3. listopadu 2011 - Ukázka karate na ZŠ Nad Plovárnou

Ve čtvrtek 3.11. jsme byli přizváni ke krátké ukázce karate na ZŠ Nad Plovárnou. Děkujeme účastníkům za reprezentaci oddílu! (ilustrační foto)

22. října - Jan Steklý v Jihlavě, dojo Hannah

Sensei Jan Steklý

V uvedeném termínu se konal nad prodejnou Hannah jednodenní seminář s Janem Steklým z Děčína. Jan Steklý je mezinárodní instruktor JKA karate, mistr ČR a jeho žáci jsou součástí reprezentačního týmu ČR. Závěr semináře byl věnován kata Empi.

Podzimní soustředění s Janem Steklým v Rumburku

Speciální nabídkou letošního podzimu je soustředění ve sportovním areálnu poblíž Rumburku. Bližší informace naleznete ZDE příp. se ptejte na tréninku.

SEZÓNA 2011 -2012 a první seminář sezóny - Shotokan Karate Workshop 2011

Sensei Jan Steklý

Začínáme od 13. září 2011. Věnujte prosím pozornost ZMĚNĚ tréninkových časů!

Nevím proč jsem se loni dělal s tím plakátem, každopádně si letos na Workshop zase namalovali nějakou hrůzu ve Wordu, či čem... Workshop proběhne v Praze, 23.-25. září.

:: propozice semináře::

LÉTO 2011 - Gasshuku JKA Czech Republic a soustředění v Rumburku

V létě jsme mohli být účastníky dvou velkých karatistických akcí. Jednou z nich je každoroční soustředění s Janem Steklým, mezinárodním instruktorem karate JKA. Druhou akcí je Gasshuku - setkání bojovníků - s japonskými instruktory JKA. Gasshuku se tentokráte vrátilo zpět do Prachatic (po letech 2005-2009).

Podrobnosti na :: gasshuku.cz ::

28-29. května a 18.června - Jan Steklý v Brně a Jihlavě

Sensei Jan Steklý

Ještě před koncem sezóny se proběhly dva semináře s mezinárodním instruktorem JKA Janem Steklým z Děčína. Květnový seminář v Brně a červnový (jednodenní) v Jihlavě nad prodejnou Hannah. Z domácího semináře vznikl zajímavý článek "Jihlavské karate se odráží v zrcadlech". Poděkování směřujeme autorovi článku, neznámému vojínu.

Shihan Hideo Ochi opět v Praze

Shihan Hideo Ochi

Jako každý rok, i letos po půli února zavítal do ČR shihan Hideo Ochi (8.dan) z Německa. Vybaven dobrou náladou a nejrůznějšími kombinacemi zatápěl opět účastníkům semináře jejich vlastním potem.

:: fotogalerie ::
:: fotogalerie z roku 2008 ::

Sobotní kurs sebeobrany

V sobotu jsme se sešli v tělocvičně k dopolednímu tréninku sebeobrany. Z curiculla karatedo jsme vybrali jednoduché aplikace, použitelné v sebeobraně. Čtyři hodiny pohybu proběhli v pohodové atmosféře.

Heslem k archivům je název města, kde se kurs konal (malými písmeny). Archivy budou platné cca 14 dní.

:: fotogalerie ::                 

Shotokan Karate-do Workshop - Jihlava 2010

Workshop 2010

Je nám ctí, že jsme mohli uspořádat v Jihlavě velký seminář Shotokan Karate-do Workshop 2010. Seminář se konal 24. - 26. září v tělocvičnách ZŠ Demlova a ZŠ Otokara Březiny a byl zaměřen především na kumite.

:: fotogalerie ::                  :: fotogalerie z roku 2006 ::


aktuálnější příspěvky                                   starší příspěvky

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2011  Svoboda Petr    aktualizováno 14.06.2016

Stránky jsou optimalizovány pro IE ( 1024 x 768). Používáte