Archiv událostí roku 2006

Listopad 2006 - Nárust členské základny

S radostí Vás mohu informovat, že počet členů oddílu překročil číslo 30 a stále roste,neboť někteří stále nedokázali zaplatit, či donést potřebné "papíry". Také se nám daří zvyšovat stupně STV, Pavel Žák složil v Brně úspěšně zkoušky na žlutý pás.

Říjen 2006 - Změna trenérského složení

Vedení středečních bylo rozděleno mezi Frantu Coufala a Janču Pešákovou. Kvalita jejich tréninků je velmi dobrá a věřím že bude přínosem pro další rozvoj cvičenců v oddíle.

Březen 2006 - Chrániče pro disciplínu jiu-kumite

V zájmu větší bezpečnosti závodníků vchází v platnost nová povinnost používat chrániče kloubů pěsti. Chrániče musí být bílé barvy a maximální tloušťka vrstvy je 2 cm. Chrániče musí mít volné všechny prsty ruky. Více v dopise předsedy svazu JKA ČR, pana Strnada.

3. prosince - Krajský pohár seniorů a Krajský přebor mládeže v Brně

3.12.2005 - po začlenění oddílu do JmSKe jsme přijeli závodit ve sportovním karate do Brna. Oddíl reprezentovala pouze děvčata - Gábina a Jana. Nakonec Jana vybojovala 3.místo v disciplíně kata juniorek.

:: fotogalerie ::

listopad 2005 - Svaz karate JKA kraje Vysočina

Koncem roku 2005 byl založen krajský Svaz karate JKA kraje Vysočina. Úkolem svazu pro následující rok je především spolupráce se svazem Jihomoravským, a to jak JKA tak WKF (sportovní karate). Stránky svazu budou v brzké době zprovozněny na URL http://karate.kr-vysocina.cz. Budeme Vás informovat.

12. - 13. listopadu - JKA již také v Brně

Od 12. do 13. listopadu se v Brně konal výukový seminář vedený instruktory JKA - Ing. Karlem Strnadem (6.DAN JKA), Janem Steklým (3.DAN JKA) a Ing. Jaroslavem Podhorným (3.DAN JKA). Trénovalo se 6 hodin (!) v sobotu a 3 hodiny v neděli. Na programu byl celý základní koncept karate - techniky kihon-waza, kata i kumite v pojetí JKA.

Příprava (nábor) nových členů ( :: Novinky a aktuality :: )

Oddíl každoročně přibírá své nové členy. Současná přípravná skupina již NEPŘIBÍRÁ nové členy. Série přípravných tréninků v délce 9 měsíců začne opět v říjnu 2006. Karate je sportem a uměním dohromady. Pokud Vás zaujme, je to láska na celý život.

:: Přípravka - nábor nových členů ::        :: Tréninkové časy ::       :: Mapka ::

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2006  Svoboda Petr    aktualizováno 03.03.2007

Stránky jsou optimalizovány pro rozlišení 1024 x 768 pixelů