Seminář Jana Steklého v Jihlavě - 11.2.2006


Jaké to bylo...

Se ctí a radostí jsme mohli již potřetí přivítat v našem městě Jana Stekého, mezinárodního instruktora JKA.

Trénovalo se dvě hodiny dopoledne a po pauze na oběd cca hodinku a půl odpoledne. Skladba účastníků semináře byla velmi rozmanitá. Přijeli karatisté z Brna, Jaroměře, Čáslavi, Děčína (a Ústí nad Labem :o)). Nechyběli ani diváci z řad rodičů a naši nejmladší členové Kuba, Lukáš a Gábinka. Pro příliš bohatou nadílku sněhu bohužel nedorazili další, ale i tak jim patří dík za podporu karate v našem regionu. Technické stupně byly ke spatření černé, hnědé, ale i vůbec žádné, tedy čekatelé na bílé pásy.

Tréninky byly proto přizpůsobeny tak, aby si zatrénovali všichni. Procvičila se nejrůznější témata, základní techniky, kata (Taikyoku Shodan, Heian, Jion) a řízené formy kumite (především gohon-kumite a formy kihon-ippon-kumite).

Na závěr semináře proběhli zkoušky na STV do 1.kyu. Další ročník začátečníků karate úspěšně složil zkoušky stupně 9.kyu (bílý pás). m gratulujeme a přejeme hodně chuti a nadšení do dalšího tréninku karate JKA.

Na závěr bychom rádi poděkovali sensei Janu Steklému za opět výborný seminář s kvalitní náplní a kvalitním vedením. Děkujeme!

Členové KKV

Dodatky

CD s fotkama je k objednání u našeho oddílu - viz kontakty.

:: fotogalerie ze semináře ::

 

 

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2006  Svoboda Petr    aktualizováno 12.01.2007

Stránky jsou optimalizovány pro rozlišení 1024 x 768 pixelů