Přátelský Vánoční turnaj v Děčíně

Karolína Kolácná

14. prosince se v Děčíně konal tradiční přátelský Vánoční turnaj. V minulém roce náš sedmičlenný tým závodníků vybojoval celkové 5. místo a přivezl 9 medailí. Letos náš oddíl reprezentovali pouze dva závodníci a přivezli jsme medaile z každé kategorie - jednu zlatou a tři stříbrné. Fotografie připravujeme.

:: fotogalerie z minulého ročníku ::

Seminář JKA ve Větrném Jeníkově - Jan Steklý (3.dan)

13. - 14. září se uskutečnil další ze seminářů našeho senseie Jana Steklého ve Větrném Jeníkově nedaleko Jihlavy.

:: fotogalerie ::

Tréninky pro začátečníky a nové členy oddílu

Zacátecníci na seminári v Brne

Začátkem "školního" roku se vždy otevírá možnost začít u nás trénovat KARATE (karate-do). O tom, co to obnáší, co pro to potřebujete a co se naučíte se dočtete v odkazech níže.
Tréninky všech skupin začínají podle rozvrhu. LETOŠNÍ ROK OTEVÍRÁME TAKÉ KURS PRO DĚTI OD 7 LET!

Foto : trénink začátečníků (bílé pásy) na semináři v Brně
  
:: informace o tréninku::       :: leták ::       :: tréninkové časy::

Letní soustředění v Kytlicích

 

......

Seminář JKA ve Větrném Jeníkově - Jan Steklý (3.dan)

30.5. - 1.6. proběhl ve Větrném Jeníkově nedaleko Jihlavy opět seminář s Janem Steklým. Tentokráte toho byla opravdu slušná porce, to abychom přes léto měli co zlepšovat a zlepšovat!

:: fotogalerie ::

Seminář Jana Steklého (3.dan) v Brně

Náš sensei Jan Steklý

V termínu 26. - 27.4. sedmičlenná výprava vyrazila na seminář Jana Steklého do Brna. V neděli jsme si účast bohužel museli odpustit, ale páteční a sobotní tréninky jsme si užili naplno.
:
:: fotogalerie ::

Seminář JKA ve Větrném Jeníkově - Jan Steklý (3.dan)

Náš sensei Jan Steklý

28. - 30. března jsme opět přivítali v našem regionu mezinárodního instruktora JKA, našeho senseie Jana Steklého. Seminář se tentokráte konal v tělocvičně ZŠ ve Větrném Jeníkově.
V sobotu po semináři proběhla Krajská soutěž svazu JKA kraje Vysočina, na ty nejzdatnější pak čekaly v neděli po tréninku zkoušky STV.

:: fotogalerie ::

Shihan Hideo Ochi v Praze

Shihan Hideo Ochi

V tradičním únorovém termínu přicestoval do Prahy shihan Hideo Ochi (8.dan). Tréninky pod jeho vedením patří k těm nejkvalitnějším a fyzicky náročným. V sobotu odpoledne se vždy koná prestižní turnaj Gichin Cup a též zkoušky STV na stupně dan.

:: fotogalerie ::       :: Sokyho sloupek ::

1. kolo národní ligy JKA

 

Již minulý rok jsme si s několika žáky Jana Steklého řekli, že je třeba sbírat zkušenosti i na závodním poli. Konkurenčně nejlépe vybavená je na to u Liga družstev JKA. První kolo proběhlo 2. února v Praze-Hostivaři a tým na něm při své premiéře obsadil 5. místo. Další kolo proběhne 14.6. v Neratovicích.

:: výsledky ::

Trénink se shihanem Hideo Ochi v SRN

Shihan Hideo Ochi

Není lepší přípravy na zkoušky, než trénovat přímo pod taktovkou shihana Hideo Ochi. Cestu již známe z letního semináře :o) a tak jsme se do městečka Tamm vydali 16. ledna ještě jednou a možná ne naposledy.

:: foto - česká výprava v SRN ::

Seminář kata s mistryní Evropy Petrou Novou

Petra Nová

Nový tréninkový rok jsme otevřeli seminářem s mistryní Evropy Petrou Novou v Hlinsku. Seminář byl zaměřen na výbušnost a načasování v kata Jion a Empi.

:: fotogalerie ::

Zimní tameshi-wari

Tameshi-wari

Opět nadešel čas poměřit své síly se stavebním materiálem a studovat účinnost trénované techniky. Za soupeře jsme si přivezli Ytong tvárnice o síle 5 až 10 cm. Nechyběla ani všetečná kamera, která úspěšné i neúspěšné pokusy zdokumentovala. Na závěr jsme tak trochu tradičně zařadili trénink kata Meikyo.

:: fotogalerie ::  


aktuálnější příspěvky                                   starší příspěvky

na začátek stránky

 

Napište nám | ©2004  Svoboda Petr    aktualizováno 06.02.2012

Stránky jsou optimalizovány pro IE ( 1024 x 768). Používáte